Hotel Questel-bronQ

hotel_capeverde_dakjesOns nieuwe hotel, geopend vanaf 2014, ligt aan de kust van het eiland Santo Antão. Het hotel ligt langs de prachtige wandelroute  (nummer 212) van Ponto do Sol via Fontainhas naar Cruzinha en Cha de Igreja.

Uitzicht over de oceaan

Het is een ruim terrein aan zee met 10 ronde kamers die 2 aan 2 gebouwd zijn in vijf huisjes (questels in het lokale Creools). In de toekomst willen we nog een aantal questels bijbouwen. Verder is het zwembad met zeewater bijna klaar. Het restaurant van het hotel is sinds kort geopend en de kokkin heeft al veel gasten verblijd met een heerlijke maaltijd. Het dakterras zal deze zomer ook in gebruik genomen kunnen worden. Maar ook vanaf beneden kun je van de schitterende zonsondergangen in de oceaan genieten.

Ruim en comfortabel

De lichte questels zijn ruim en comfortabel, met wc en douche, en de bedden zijn voorzien van goede boxspringmatrassen. Elke questel heeft een terrasje en vanaf dat terrasje is er zicht op de oceaan en op de bergen. Vlakbij is een klein, afgelegen strand met zwart zand. Het vissersdorp Cruzinha ligt op 10 minuten loopafstand.

Wie zijn wij?